Wilt u ons werk steunen?

Voor 10 euro per maand (of 120 euro per jaar) sponsort u een hond een jaar lang. Met uw bijdrage van 50 euro kunnen wij een kennel met 5-6 volwassen honden een maand lang verzorgen. banner_sponsorakennel Uw donatie van 20 euro stelt ons in staat een hond te laten steriliseren of castreren. Wilt u graag éénmalig een bedrag overmaken, dan kan dit natuurlijk ook! Indien u kiest voor een maandelijkse bijdrage, dan vragen wij u uw bank zelf opdracht te geven voor een periodieke overschrijving.

Bankgegevens:

ROLDA ROMANIA Account holder: FUNDATIA ROLDA IBAN: RO26 BPOS 1800 6199 553E UR01 BIC/SWIFT: BPOSROBU Bank naam: BancPost Galati Bank address: Movilei Street 2-4 – Galati – Romania http://rolda.org/types-sponsoring/ U kunt ook op de volgende manieren een bedrag overmaken: button-givenow

EEN MOOI GEBAAR, EEN ORIGINEEL CADEAU, WORD “GUARDIAN ANGEL”!

Verras uw vrienden en/of familie met een onverwacht cadeautje en maak ze “GUARDIAN ANGEL” van één of meer van onze honden. Kijk eens naar onze ROLDA hondjes (“Adopteer een hond”) die in het asiel verblijven, sommigen al voor een langere periode, sommigen met minder kans een thuis te vinden. Kies voor uzelf één of meerdere hondjes die u zou willen helpen en word sponsor! Laat ons de naam weten van de persoon die u wilt verrassen en wij maken een prachtig “GUARDIAN ANGEL” diploma voor u. Natuurlijk mag het ook op uw eigen naam staan. Contact GUARDIAN ANGEL U kunt het diploma ook zelf maken, u kunt hier guardian_angel_diploma het diploma downloaden en uitprinten. Wilt u het door óns toegestuurd krijgen, vermeld dan alstublieft duidelijk de juiste adresgegevens.