Ride to freedom!

posted in: NIEUWS | 0

Gisteravond, 21 september 2014 kwam ons eerste wegtransport met 9 (!) rommies aan in het midden van het land. Raymondo Nomden en Patrick Abeelen van Stray-Tours hebben de zusjes Milly en Heather †, de zusjes Elin en Gaia (alle 4 pups), langzitters Aldoro en Picolo en Kia, Brutus en Cornelia zaterdagochtend in Galati opgehaald.

Voor de adoptanten en andere belangstellenden was het meeleven met het transport via Facebook een geweldige en unieke ervaring! De honden werden onderweg uitgelaten en prima verzorgd met eten en drinken en kwamen dan ook in goede conditie aan.

Johan en Gwen Verriet die rommie Crunchy anderhalf jaar geleden adopteerden, verwelkomden de adoptanten uit naam van ROLDA en hielpen hen met hun nieuwe huisgenoten en de benodigde papieren.

Simone, de adoptante van Kia, bericht via Facebook:

Ja , iedereen vloog naar de bus toe!! Het was een gezellige sfeervol gespannen verwachting, erg mooi om mee te maken. En als je dan de honden in de bus ziet zitten en je eigen hond in de ogen kunt kijken… Toen ik haar in mijn armen kreeg voelde ik alleen nog maar liefde en die voel ik nog steeds voor Kia. Wat een geweldig hondje is ze, ben dolgelukkig met haar!!!!! Iedereen heel veel plezier met hun hondje!!!

Van de foto’s van de happy rommies in hun nieuwe woonomgeving kunt u binnenkort genieten!

Heel veel dank aan de mensen van Stray Tours voor hun geweldige inzet en liefde voor dieren!

Leave a Reply