Sponsor Alle Honden Samen

posted in: NIEUWS | 0

_DSC1544

Help ons om de honger van 200 honden te bestrijden in Roemenië!

Voedsel is zeer belangrijk voor onze asielfunctie. We hebben dringend voedsel nodig voor 200 vande in totaal 650 honden in het grote asiel die geen sponsor hebben. Daarenboven hebben we ook voer nodig voor de honden en katten in het kleine asiel, evenals “noodvoedsel” dat we inzetten in ons sociaal programma gericht op arme gezinnen, om hen te helpen op verantwoorde wijze voor hun dieren te zorgen zodat deze gezond blijven en ze niet gedumpt worden.

Gedurende 7 jaren hebben we met ons hele team geploeterd om aan de hoogste normen te voldoen voor onze asieldieren en misschien klinkt het eenvoudig… ik weet echter niet hoeveel anderen dit zouden kunnen! ROLDA klaagde niet over “de slechte economie” toen het staalbedrijf weigerde loopweides te bouwen voor het dagelijks uitlaten van onze honden. ROLDA kreeg daarentegen wel alle harde kritiek over zich heen over het gebrek aan loopweides. Maar met de hulp van onze fans slaagden we erin om de eerste 20 loopweides te bouwen in 2015.

In 2016 verminderde de staalfabriek opnieuw de sponsoring voor de dieren die we van hun terrein weg haalden en opvingen…. opnieuw minus 20%.

Een dergelijke onverantwoordelijke houding en hun bejegening van dieren, die aanleunt tegen mishandeling, heeft niets te maken met een “slechte economie”. Iedereen weet dat diegenen die dieren mishandelen, op één of andere manier ook mensen mismeesteren… ROLDA heeft altijd begrip getoond voor alle economische excuses die door de staalfabriek opgedist werden, onze voornaamste doelstelling is het welzijn van de dieren. Maar er komt een moment dat het genoeg geweest is, dat we waardig maar krachtdadig moeten opkomen voor rechtvaardigheid!

We zijn immers ontzettend ongerust over de toekomst van de honden die we opvangen, maar eveneens over de 1.500 honden (schatting van de directie van het staalbedrijf) die nog steeds op hun terreinen rond zwerven. Ze hebben ROLDA verboden om nog langer voor deze honden te zorgen… we kunnen echter niet vergeten hoe in het verleden ontelbare honden “per ongeluk” vergiftigd werden of massaal afgeslacht op de meest brutale en verwerpelijke manier.

200 stemloze zielen riskeren de hongerdood, in de steek gelaten door een bedrijf in handen van één van de rijkste mensen ter wereld: Dhr. Mittal

Deze honden hebben hulp nodig, veel hulp, nu meteen, maar ook morgen en overmorgen en daarna.

Het is een eindeloze strijd en we kunnen het niet alleen! Deze dieren zijn afhankelijk van mensen zoals u: open van geest, vrijgevig en met verantwoordelijkheidszin! We zijn niet rijk, we hebben niet eens een minuscuul deeltje van de rijkdom van Mr. Mittal, maar dankzij solidaire barmhartigheid kunnen deze honden een behoorlijk leven leiden.

Naast voedsel hebben we uiteraard veel dierenartsenkosten en ook andere operationele kosten voor het asiel (onderhoud, nutsvoorzieningen, afvalbeheer, veiligheid enz…) We hebben in totaal zo’n 100.000 EUR nodig voor de komende 12 maanden.

12049343_10153990945261963_6075565762706262401_n

In een wereld waar enkel geld telt, kunnen wij bewijzen dat medeleven, vrijgevigheid, verantwoordelijkheid en toewijding nog bestaan. Wij kunnen bewijzen dat “stilzwijgen” geen prijs heeft! Ik zelf werd misbruikt door een directeur van het staalbedrijf, afgedreigd en gechanteerd.

Toch ben ik niet gestopt, in de wetenschap dat ik niet zou kunnen leven met overgave, opgave.
Samen kunnen we sterk genoeg zijn om de zwerfhonden van Dhr. Mittal zijn staalbedrijf te voeden.

Stuur hem onze “solidaire boodschap”: klik hier om de petitie geadresseerd aan Dhr. Mittal te lezen en te ondertekenen

Laat uw honden niet sterven” Deel deze petitie svp massaal. “Ik hoop dat hoe dan ook gerechtigheid zal geschieden, “ besluit Dana Costing, oprichtster van ROLDA.

Sponsor Alle Honden Samen!

Voor 25 EUR per maand kan je alle honden, die nu onmiddellijk hulp nodig hebben, samen sponsoren.

Sponsor ze nu allemaal samen!

Doneer via PayPal of maak geld over op één van onze ROLDA bankrekeningen wereldwijd.

button-givenow aan roldadogs@gmail.com

Met iedere donatie zijn wij méér dan blij!

Overboekingen kunt u doen op onderstaand rekeningnummer:
Rekeninghouder: FUNDATIA ROLDA
IBAN: RO26 BPOS 1800 6199 553E UR01
BIC/SWIFT: BPOSROBU
Adres van de bank: Movilei Street 2-4, Galati Romania

Wenst u méér te doen om de honger te stoppen?

Help ons om onze boodschap wereldwijd te verspreiden, dit in 3 eenvoudige stappen:

1. Maak zelf een flyer of brochure (of vraag een online versie aan ons);
2. Zet er uw gegevens op en de ROLDA gegevens;
3. Contacteer uw school of vereniging met deze flyer of brochure en vraag hun hulp.

Immers, misschien zijn er nog mensen die zich betrokken zouden voelen en de honger een halt willen toeroepen. Vraag het gewoon eens. Zoals gezegd kan je eenvoudig starten op school of in de vereniging of organisatie waar je lid van bent.

Alavst onze hartelijke dank!
Het ROLDA reddingsteam

Leave a Reply