Zet ROLDA in uw testament

posted in: Uncategorized | 0

Een testament is een gepaste – en vaak een eenvoudige en concrete – manier om bezittingen te verdelen aan degenen van wie u houdt. Het is daarnaast een doeltreffende manier om dieren te helpen: door ROLDA te benoemen als begunstigde kunt u er zeker van zijn dat ROLDA door gaat met een verschil maken voor een ontelbaar aantal dieren wanneer u er niet meer bent.

U kunt ROLDA in uw testament benoemen als begunstigde van uw gehele nalatenschap, een overblijvend deel van uw nalatenschap of een specifiek deel van uw vermogen of eigendom.

Om ROLDA in uw testament op te nemen heeft u de volgende informatie nodig:

ROLDA’s volledige wettelijke naam en geregistreerd adres:
Fundatia ROLDA
16 Feroviarilor Street, Bl.C2, ap.18
800563 Galati
Romania

Als u ROLDA in uw testament wilt opnemen, helpen we u graag bij het voorzien van alle informatie die u hier voor nodig zult hebben.

Een testament is een manier om u zelf te verzekeren van het feit dat uw bezittingen naar uw wens verdeeld zullen worden. Als u dit niet zorgvuldig plant en uw wensen niet vastlegt in een testament of een ander nalatenschapsdocument loopt u de kans geen controle te houden over de manier waarop uw nalatenschap verdeeld wordt wanneer u komt te overlijden. Daarnaast zullen uw bezittingen, zonder een testament, verdeeld worden op basis van de wet, zonder uw intenties in acht te nemen. Door een testament of een nalatenschapsplan dat op de juiste manier is opgemaakt, heeft u de mogelijkheid er voor te zorgen dat uw meelevendheid een verschil blijft maken voor dieren lang nadat u er niet meer bent.

Omdat ROLDA een liefdadigheidsinstelling is zal er geen successierecht van uw erfenis afgaan, wat inhoudt dat 100 procent van uw donatie rechtstreeks naar het helpen van dieren zal gaan. (ANBI – RSIN nummer
8238.42.678)

ROLDA zal vereerd zijn om uw testament van compassie te mogen ontvangen. Als u een donatie wilt overmaken aan dieren via uw testament of als u meer vragen hebt, e-mail ons:roldanederland@gmail.com

Leave a Reply